Tányér micéliumból és kenderből | MOME X SALT

Fenntartható design-innováció a gasztronómia területén

Nemzetközi díjat nyert a Tokaj Aktív Turisztikai Központ

BORD Építész Stúdió elnyerte a BIG SEE Tourism Awardját

Megszokott Rendkívüli | Radisson Blu Béke Hotel és Zsolnay Kávéház

Különleges jubileumi eseménysorozat a Nagykörúton – 110 éves a legendás Radisson Blu Béke Hotel és Zsolnay Kávéház.

Egy új téli mesevilág | Hard Rock Hotel Budapest

Egy lélegzetelállító hely, ahol mesés környezetben élvezhetjük az ünnepi időszak legszebb pillanatait.

Piaci viszonyok

ZHU & CO. kínai bisztró a Nagymező utcában. Cikkünk az OCTOGON 174-es (2022/2-es) lapszámából.

Ötcsillagos életérzés a tetőtől a tányérig

Amikor a csúcsgasztronómia találkozik az építőipar legjavával.

Stílusos Vidéki Éttermiség újratöltve

Rácalmás, alig 50 percnyi autóútra fekszik Budapesttől. A XVIII. századi nemesi kúria nyitott terei pazar kulisszákat kínálnak az idei SVÉT-találkozónak és talán nem túlzás azt állítani, hogy a helyszínválasztás különlegesebb, mint valaha.

Stílusos Vidéki Éttermiség újratöltve

Valami régi, valami új – a fókuszban: Örökségünk és kreativitásunk.

Megnyílt Jamie Oliver étterme Budapesten

Megnyílt Jamie Oliver első étterme a régióban, elsőként Budapesten, a Budai Várban. 

Új üzletláncban új termékpaletta

A tudatos fogyasztókat megcélzó termékekkel várja régi és új vásárlóit legújabb üzlettípusában a Fornetti. (x)

Széll Tamás a Bocuse d’Or Europe győztese

Magyarország történelmet írt, Széll Tamás és csapata nyerte a Bocuse d’Or budapesti döntőjét.

Télen is dübörög a Balaton

Itt a második Balatoni Gasztrotérkép.

Elkészült a MENÜ 2

A MENÜ folytatásában világgá mentek.

Menü - a könyv

Laki Eszter - Mihály Kamilla - Glódi Balázs, MENÜ, Magánkiadás, 323 old., 2014.

Hirdetés