Egy norvég sziget ipari rejtelmei
Világszinten is egyedi belsőépítészeti megoldásokkal nyílt újra az első magyar McDonald’s étterem
Étterem a Belvárosban
A fardaa reuse projektje egy skót szigeten
Mazi étterem az Egyenes Labirintus Kör tervezésében.
Cseh tervező döngölt földből épített nyaralókat Costa Ricában.
Bara Akos Daniel Architects and Design Studio tervezésében.
Tavaszias, üde ösvénnyel fogadja vendégeit a „Spring Feast”.
Őrült étterem Lengyelországból.
A természet ölelésében épített üvegfalú gourmet éttermet a Norm Architects.
Monszunra tervezett, fa-bambusz éttermet épített a TFS.
Vendégeit várja Európa első víz alatti étterme.
A BOTANIQ Turai Kastély ötcsillagos hotel bisztróétterme.
Fény és fa uralja Matty Matheson séf torontói éttermét.
YAMA Budapest étterem a Bara Akos Daniel Architects and Design Studio tervezésében.
ZHU & CO. kínai bisztró a Nagymező utcában. Cikkünk az OCTOGON 174-es (2022/2-es) lapszámából.
Zero-waste étterem Észtországban.
Ha innen nézzük, vályogház, ha onnan, akkor Mies van der Rohe vagy Breuer Marcell munkáinak utánérzése. Kortárs, népi és modernista jegyek, gesztusok keverednek a LAB5 tiszafüredi éttermének épületében, a Mariskában.
A frissen Spanyolországba igazolt hátvéd Bécsben nyitotta meg a DaRose éttermet.
A LEED minősítést koordináló Orosz Máté és Niczki Tamás beszámolója.