Egy norvég sziget ipari rejtelmei
Világszinten is egyedi belsőépítészeti megoldásokkal nyílt újra az első magyar McDonald’s étterem
Étterem a Belvárosban
A fardaa reuse projektje egy skót szigeten
Mazi étterem az Egyenes Labirintus Kör tervezésében.
Bara Akos Daniel Architects and Design Studio tervezésében.
Tavaszias, üde ösvénnyel fogadja vendégeit a „Spring Feast”.
Őrült étterem Lengyelországból.
A természet ölelésében épített üvegfalú gourmet éttermet a Norm Architects.
Monszunra tervezett, fa-bambusz éttermet épített a TFS.
Vendégeit várja Európa első víz alatti étterme.
A BOTANIQ Turai Kastély ötcsillagos hotel bisztróétterme.
Fény és fa uralja Matty Matheson séf torontói éttermét.
Szuggesztív, erős filmek a vízről és annak hiányáról.
YAMA Budapest étterem a Bara Akos Daniel Architects and Design Studio tervezésében.
ZHU & CO. kínai bisztró a Nagymező utcában. Cikkünk az OCTOGON 174-es (2022/2-es) lapszámából.
Zero-waste étterem Észtországban.
Ha innen nézzük, vályogház, ha onnan, akkor Mies van der Rohe vagy Breuer Marcell munkáinak utánérzése. Kortárs, népi és modernista jegyek, gesztusok keverednek a LAB5 tiszafüredi éttermének épületében, a Mariskában.
A frissen Spanyolországba igazolt hátvéd Bécsben nyitotta meg a DaRose éttermet.
A LEED minősítést koordináló Orosz Máté és Niczki Tamás beszámolója.