Hirdetés

Nem hivalkodó az új Fausto's étterem, otthonos élményt nyújt

A Szilágyi Erzsébet fasorba költözött az olasz gasztrokultúrát képviselő étterem, az épület pedig visszafogott, lineáris geometrikussággal rendelkezik. Erről szóló cikkünk a 197-es, 2025/1-es lapszámunkból közöljük.

Hamarosan megjelenik a kiadvány az évezred eddigi legszebb magyar gasztrocsomagolásairól

Flanger Kids koncerttel és kóstolóval egybekötött eseményen mutatják be a legszebb csomagolt magyar ízeket egy könyvben

Alakul a Corvin Palace jövője | Time Out Market

A Time Out Market Budapestre érkezik, és a város legjavát hozza egy tető alá 

Tányér micéliumból és kenderből | MOME X SALT

Fenntartható design-innováció a gasztronómia területén

Nemzetközi díjat nyert a Tokaj Aktív Turisztikai Központ

BORD Építész Stúdió elnyerte a BIG SEE Tourism Awardját

Megszokott Rendkívüli | Radisson Blu Béke Hotel és Zsolnay Kávéház

Különleges jubileumi eseménysorozat a Nagykörúton – 110 éves a legendás Radisson Blu Béke Hotel és Zsolnay Kávéház.

Egy új téli mesevilág | Hard Rock Hotel Budapest

Egy lélegzetelállító hely, ahol mesés környezetben élvezhetjük az ünnepi időszak legszebb pillanatait.

Piaci viszonyok

ZHU & CO. kínai bisztró a Nagymező utcában. Cikkünk az OCTOGON 174-es (2022/2-es) lapszámából.

Ötcsillagos életérzés a tetőtől a tányérig

Amikor a csúcsgasztronómia találkozik az építőipar legjavával.

Stílusos Vidéki Éttermiség újratöltve

Rácalmás, alig 50 percnyi autóútra fekszik Budapesttől. A XVIII. századi nemesi kúria nyitott terei pazar kulisszákat kínálnak az idei SVÉT-találkozónak és talán nem túlzás azt állítani, hogy a helyszínválasztás különlegesebb, mint valaha.

Stílusos Vidéki Éttermiség újratöltve

Valami régi, valami új – a fókuszban: Örökségünk és kreativitásunk.

Megnyílt Jamie Oliver étterme Budapesten

Megnyílt Jamie Oliver első étterme a régióban, elsőként Budapesten, a Budai Várban. 

Új üzletláncban új termékpaletta

A tudatos fogyasztókat megcélzó termékekkel várja régi és új vásárlóit legújabb üzlettípusában a Fornetti. (x)

Széll Tamás a Bocuse d’Or Europe győztese

Magyarország történelmet írt, Széll Tamás és csapata nyerte a Bocuse d’Or budapesti döntőjét.

Télen is dübörög a Balaton

Itt a második Balatoni Gasztrotérkép.

Elkészült a MENÜ 2

A MENÜ folytatásában világgá mentek.

Menü - a könyv

Laki Eszter - Mihály Kamilla - Glódi Balázs, MENÜ, Magánkiadás, 323 old., 2014.

Hirdetés
2025/22025/12024/12024/82024/72024/62024/52024/42024/32024/22024/12023/62023/82023/52023/72023/62023/42023/52023/42023/32023/32023/22023/22023/12023/12022/82022/62022/72022/52022/62022/42022/52022/42022/32022/32022/22022/22022/12022/12021/82021/62021/72021/52021/62021/42021/52021/32021/42021/32021/22021/22021/12021/12020/62020/82020/72020/52020/62020/42020/52020/42020/32020/32020/22020/22020/12020/12019/62019/82019/72019/52019/62019/42019/52019/42019/32019/32019/22019/22019/12019/12018/82018/62018/72018/52018/42018/32018/22018/12017/82017/72017/62017/52017/42017/32017/22017/12016/82016/72016/62016/52016/42016/3 2016/22016/12015/82015/72015/62015/52015/42014/42014/32014/22014/12013/62013/52013/42013/32013/22013/12015/32014/52014/62015/22014/72014/82015/1