Flanger Kids koncerttel és kóstolóval egybekötött eseményen mutatják be a legszebb csomagolt magyar ízeket egy könyvben
A Time Out Market Budapestre érkezik, és a város legjavát hozza egy tető alá
Fenntartható design-innováció a gasztronómia területén
BORD Építész Stúdió elnyerte a BIG SEE Tourism Awardját
Különleges jubileumi eseménysorozat a Nagykörúton – 110 éves a legendás Radisson Blu Béke Hotel és Zsolnay Kávéház.
Egy lélegzetelállító hely, ahol mesés környezetben élvezhetjük az ünnepi időszak legszebb pillanatait.
ZHU & CO. kínai bisztró a Nagymező utcában. Cikkünk az OCTOGON 174-es (2022/2-es) lapszámából.
Amikor a csúcsgasztronómia találkozik az építőipar legjavával.
Rácalmás, alig 50 percnyi autóútra fekszik Budapesttől. A XVIII. századi nemesi kúria nyitott terei pazar kulisszákat kínálnak az idei SVÉT-találkozónak és talán nem túlzás azt állítani, hogy a helyszínválasztás különlegesebb, mint valaha.
Valami régi, valami új – a fókuszban: Örökségünk és kreativitásunk.
Megnyílt Jamie Oliver első étterme a régióban, elsőként Budapesten, a Budai Várban.
A tudatos fogyasztókat megcélzó termékekkel várja régi és új vásárlóit legújabb üzlettípusában a Fornetti. (x)
Magyarország történelmet írt, Széll Tamás és csapata nyerte a Bocuse d’Or budapesti döntőjét.
Itt a második Balatoni Gasztrotérkép.
A MENÜ folytatásában világgá mentek.
Laki Eszter - Mihály Kamilla - Glódi Balázs, MENÜ, Magánkiadás, 323 old., 2014.