Az ötcsillagos borsodi hotelt felújítják, a berendezéseit újra cserélik.
Megjelent az év utolsó DECO magazinja, múzsával és mákvirággal, szépséggel és teljességgel, karácsonyi dekor- (és egyéb) ötletekkel. Kalandozz velünk a téli álmok világába, és gyönyörködj a belsőépítészet legújabb hazai remekeiben!
A pandémia második hulláma sem kevésbé félelmetes, mint az első volt, de a lassulás, bezárkózás, a városi élet hibernálása a privát tereink buzgó átalakításában csapódik le. Aki teheti, most vásárol ingatlant, a felújítások és a korszerűsítések száma is megugrott. Soha ennyi munkája nem volt még a tervezőknek és a kivitelezőknek a magánszektorban, míg sokan saját kútfőből állnak neki felújításnak. A Deco, mint mindig reagál a trendekre, ezúttal otthonteremtő erővel fellépő textíliákat mutat, kislakások okos térszervezését, otthoni wellness-megoldásokat. Arra például gondolt már, hogy jacuzzival váltsa ki a kanapét? Ha nem (vagy igen, csak nem sikerült), már a Decót átlapozva is ihletettebb hangulatba kerül, amelyben a pandémia csak gyorsan múló rossz álomnak tűnik.
Kialakítottak egy működő egyetemi kampuszt, valamint a műemléki elvek tiszteletben tartásával megfelelő reprezentációs tereket biztosítottak a dékáni hivataloknak.
Tükröződő és tükröződésmentes üvegezéssel játszottak a Cumulus Architects építészei a Marriott egyik legújabb, bukaresti hotelépületén.
A Bem téri épület városképi jelentőségű főhomlokzatát megőrzik, díszeit helyreállítják, az új funkciók kialakításával nyitottabb, befogadóbb lesz az épület.
Ami közös bennük: mindegyik prémium minőségben készült és gazdag történelmi múltat hordoz.
Butikhotel a Belgrád rakparton.
A bulvárlapok a Facebook közösségekkel karöltve lobbiznak azért, hogy vessen véget ennek a gyakorlatnak a polgármester.
A turizmus változó trendjei egyre nagyobb kihívást jelentenek az építészeti tervezés során.
Egészen különleges szállodát tervezett Tokajba a Singer Design csapata.
Négycsillagos étterem és hotel a faddi Duna-holtág partján.
Biztos kell ahhoz öt csillag, hogy jól érezd magad?
A pünkösdi hétvégétől várják a vendégeket, egyedi programokkal.
A D8 szálloda meglepő indulása bizonyítja: a világbajnok lokáció és a profi személyzet egy újszülött hotelt is kortalanná tehet.
Véget ért a szezon Quebecben, de a művészek tervezte szobákat most megnézhetjük.
Napi 50 adag ételt ad a hotel étterme, a Párisi Passage Café & Brasserie.
Az Appeninn széles körű kikötő- és szállodafejlesztést tervez.
Az átmeneti szállásnak szánt épület a hóbuckák alól emelkedik ki.
Az igazán nagy bővülést az elkészült szállodák értékében azonban 2020-ra várják.