Napi 50 adag ételt ad a hotel étterme, a Párisi Passage Café & Brasserie.
Az Appeninn széles körű kikötő- és szállodafejlesztést tervez.
Az átmeneti szállásnak szánt épület a hóbuckák alól emelkedik ki.
Az igazán nagy bővülést az elkészült szállodák értékében azonban 2020-ra várják.
A 120 szobás hotel a vízisporttelep mellé épül, a látványtervekről videón mutatott be a város.
A SALT Budapest tradicionális konyhát és hangulatot kínál, ami az enteriőrben is megjelenik.
Az utolsó vendég kijelentkezésével új időszámítás kezdődött a budapesti Starlight Suiten Hotel életében.
Megnézhetjük, milyen lesz a belső design.
Egy utazási iroda turistákat vinne az Északi-sarkra csodálni a sarki fényt, és megnézni, milyen károkat okoz az éghajlatváltozás.
A vállalat egyedülálló módon az ingatlanpiac minden szegmensében jelen van.
Rekordszámú közönségszavazattal nyerte el a szálloda a Business excellence díjat.
A design fő motívuma a kert: a szálloda arculatának egységét a stilizált levélminta adja.
Elegáns és letisztult látványvilággal, különleges belsőépítészeti megoldásokkal újult meg a Danubius Hotel Helia Episode étterme és a szálloda terasza.
A balinéz tengerpart élménye érezhető a Csikós Mihály és Gaál Gergely tervezte Mala Gardenben.
A munkálatok 2019 tavaszán fejeződnek be.
A szállodát a neves Európai Ingatlan Díj 2018 díjjal ismerték el.
Minden kategóriát megnyert, amiben elindult az idén tavasszal nyitott Hotel Clark.
A Turizmus & Vendég idén nyárra is meghirdeti az ötödik éve indított a hazai Horeca-szegmensben egyedülálló designversenyét.
Véget ért az első hazai, szállodaipari Hackathon verseny.
Az AccorHotels magyarországi Mercure szállodái számára 2018 a megújulás éve.