A SALT Budapest tradicionális konyhát és hangulatot kínál, ami az enteriőrben is megjelenik.
Hihetetlennek tűnik, de a nagyvárosokat most is áthatja a növények gazdag világa.
A Glokális Építészet című tanulmánykötetet a BME Építőművészeti Doktori Iskola mutatja be.
Mink András Rajk Lászlóval készített 2009-es életútinterjújának kibővített, szerkesztett változata.
Rácalmás, alig 50 percnyi autóútra fekszik Budapesttől. A XVIII. századi nemesi kúria nyitott terei pazar kulisszákat kínálnak az idei SVÉT-találkozónak és talán nem túlzás azt állítani, hogy a helyszínválasztás különlegesebb, mint valaha.
Nélkülözhetetlen útmutató fiatal építészeknek.
Hatvan társadalomjobbító ötlet egy könyvben.
A Geometria Irodaház és a Sauflon Innovációs Központ is szerepel a német kiadványban.
Holger Kleine könyvéről Gunther Zsolt (3h építésziroda) írt.
A kártyákat a Studio Nur tervezte.
Elkészült a Hello Wood legújabb könyve, a Children of the Wood.
Bemutatták a “Budapest100 történetek – Huszonnégy a háromszázból” című könyvet.
Az utolsó underground - 2017. október 13–21.
Valami régi, valami új – a fókuszban: Örökségünk és kreativitásunk.
Egy kulturális élménygyár európai modelljei.
Megnyílt Jamie Oliver első étterme a régióban, elsőként Budapesten, a Budai Várban.
A tudatos fogyasztókat megcélzó termékekkel várja régi és új vásárlóit legújabb üzlettípusában a Fornetti. (x)
Magyarország történelmet írt, Széll Tamás és csapata nyerte a Bocuse d’Or budapesti döntőjét.
Kiállítás és könyvbemutató a Gross Arnold Galériában.
Itt a második Balatoni Gasztrotérkép.