A nemrég elkészült irodaterek egyfajta szociális katalizátorként is szolgálnak, segítik a dolgozók számára a könnyebb kapcsolódást a gördülékeny, közös munkában. Erről szóló írásunk a 195-ös, 2024/7-es lapszámunkból közöljük.
A Minusplus által tervezett bárban a vöröses világítás, a pirosas falfestés reflexfényei mintha a celluloid-korszak filmszalagjainak előhívására szolgáló „sötétszobák” fényviszonyait idézné. Erről szóló cikkünk a 195-ös, 2024/7-es lapszámunkból közöljük.
Magyar design bútorok kerültek a Comói-tó felett magasló Nuvole Garden luxushotel tereibe.
Belsőépítészeti szempontból mutatjuk be a művészeti galériát.
Így varázsoltak modern lakást egy régi épületbe Spanyolországban
A hygge és a zen találkozása a Belvárosban | Yuru Sushi & Sake Bar
Dacos virtussal a légies és a profán közt
"A női építészről alkotott véleményt azoktól a férfiaktól kellene megkérdezni, akikkel együtt dolgozunk."
Hogyan tervez egy nő, ha belsőépítész? Egy pasaréti gyógyszertár átalakítása
Fekete-Tóth Tímea és Csécsei Ákos vezeti a DVM group tervezési divízióját
A TOP TRIÓ folytatásaként az OCTOGON Deco magazinban megjelenő Triász elnevezésű sorozatunkban mindig egy-egy belsőépítész fejti ki a véleményét három kedvenc projektjéről – belsőépítészek belsőépítészekről. Ezúttal Andrási Gertrúdot és Aleksic-Sütő Júliát, azaz a Sunny Side Up Studio-t (SSUS) kérdeztük favoritjaikról.
Klasszikus és kortárs részletek kifinomult ötvözése
Egy párizsi lakás, ahol nem csak a designt házasították a képzőművészettel, de a kelet- és nyugat-európai örökséget is a legnagyobb természetességgel ötvözték
Otthonos enteriőr Buda zöldövezetében
Tiszta térszervezés egy budai családi házban
Hegyek öröme egy városi lakásban
Kortárs kompozíciók, természetes áramlatok
A TOP TRIÓ folytatásaként az OCTOGON Deco magazinban megjelenő Triász elnevezésű sorozatunkban mindig egy-egy belsőépítész fejti ki a véleményét három kedvenc projektjéről – belsőépítészek belsőépítészekről. Ezúttal Csizinszky Lászlót és Kis Dánielt, azaz az Architres Studio-t kérdeztük favoritjaikról.
Varró Zoltán tervezi újra Kolumbia első luxus hoteljének belső tereit
„Egy étterem akkor jó, ha a vendég bárhol leül egy székre, úgy érzi, hogy az övé a legjobb hely.”