A Haris Park rendezvénytermében átadták a hazai szállodások, éttermesek egyik legkülönlegesebb koncepciójú versenyének díjait.
Csütörtök este, Buda egyik felkapott új helyén, a Haris Park rendezvénytermében, mintegy száz meghívott vendég részvételével átadták a hazai szállodások, éttermesek egyik legkülönlegesebb koncepciójú versenyének, a Gastro&Hotel Design Award díjait – írta a Turizmusonline.hu.
A 2019-re kiírt pályázatra a nyár folyamán 60 pályázat érkezett hotel, étterem és egyéb vendégváróhelyek témában, és ez volt az első alkalom a díj hatéves történetében, hogy több szálláshely szállt be a versenybe, mint étterem, bisztró, pub, kávézó. Hazai és nemzetközi ismert szakemberekből állt a zsűri, akik Varró Zoltán designer zsürielnök vezetésével kétfordulós rendszerben, először a világhálón keresztül, majd személyesen is pontozták a döntőbe kerültek versenyzőket, így hozva létre a végső sorrendet.
Idén új kategóriaként szerepelt a Fashion, amelyben munkaruhákkal lehetett pályázni. A kiemelt kategória pedig a Storyboard volt, ennek oka, hogy a világ trendje szerint már itthon is azt a szálláshelyet választják szívesebben a vendégek, amely ház saját történettel rendelkezik, és egyedi részleteivel kitűnik a többi közül.
„Úgy érezzük, a verseny elérte kitűzött célját, mert az idei benyújtott pályázatok alapján az derült ki, hogy a most díjazott munkák a világ bármely helyén és pontján megállnák a helyüket” – összegezte a zsűri tapasztalatait Varró Zoltán.
A győztesek
Gastro kategória
Az év GastroDesign étterme: Le Garage 1.0
Az év GastroDesign konyhája: Liszt Restaurant – taste of music (Aria Hotel)
Az év GastroDesign bárja/pubja: MyWine Wine bar & shop
Az év GastroDesign étlapja: Liszt Restaurant – taste of music
Az év GastroDesign logója, grafikus arculata: Fiaker borbár
Az év GastroDesign divatja, kiegészítője: Paris Budapest Étterem (Sofitel)
Hotel kategória
Az év HotelDesign Storyboardja: Párisi Udvar Hotel Budapest
Az év HotelDesign fővárosi szálláshelye: Hotel Collect és Párisi Udvar Hotel Budapest
Az év HotelDesign vidéki szálláshelye: TreeHouses Noszvaj
Az év HotelDesign vendégszobája: Párisi Udvar Hotel Budapest
Az év HotelDesign lobbija: Hotel Collect
Az év HotelDesign kertje/terasza: Danubius Hotel Helia
Az év HotelDesign logója, arculata: Postel Balatonfüred
Az év HotelDesign alternatív szálláshelye: Arkitekter Penthouse
Az év HotelDesign vidéki terve: Hotel Tokaj
Az év Gastro&Hotel fővárosi terve: Sceneside Hotel – élj úgy, mint egy sztár!
Az év Gastro&Hotel Design kretív konyhamegoldása: The Kitchen (Kempinski)
JAB – Legszebb szoba különdíj: 333 – Hilton Budapest
Nestlé Professional – Legjobb Food Styling különdíj: Párisi Udvar Hotel Budapest
Forrás: Turizmusonline.com
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.