Art deco & barokk, rozsda- & aranybarna – megjelent 2020 első Decója. Interjú a városi közterek megújításától a belsőépítészet felé kanyarodó Bunyik Emesével, francia felkérésre alakított modern villával, egy varázslatos pécsi projekttel, Bonta Gáspár valóra vált rózsaszín fantáziájával, tapétákkal és gardróbokkal, valamint a magyar és osztrák gasztronómia modern ötvözetét kínáló Bobo Restauranttal.

A tartalomból

TREND / BAZÁR

  • Tűzforró Ausztrália
  • A páva éve
  • Rozsdabarnával otthonosan
  • Design újdonságok 2020

FÓKUSZ 

  • Figyelemmel és precizitással a közterektől az egyedi enteriőrök felé

OTTHONOK

  • Modern villabelsők francia felkérésre - Tóth Anita, AT Home Design
  • A lélek sója - Salt Design
  • Inspiráló nyugalom - Papp Linda 60
  • Kék szimfónia - Szabó Z Milán, Bertóty Eszter

ÚJDONSÁGOK

  • Tapéták a főhős szerepében
  • A tárolás bajnokai

DR. DESIGN

  • Varázslatos Narnia Pécsett - Fügedi Hanna, Dr. Szatlóczki Dóra Lilla, Blushflow

DESIGN&BEAUTY

  • Valóra vált rózsaszín fantáziák - Bonta Gáspár, Csatlós Anita, GB & Partners 8 showroom

SHOWROOM

  • A modern életforma vonzása – BoConcept
  • A Gutenberg galaxis szentélye - Bomo Art Budapest gasztro

GASZTRO

  • Kifinomult ízek, redukált színek vendéglátás

VENDÉGLÁTÁS

  • Bor, bár, bisztró - Csap Viktor és a Studio Arkitekter
  • Belépés a játékok világába - Benke Kata, Méhes Nóra
  • A páva tündöklése
  • Inspiráló impulzusok - Sallai Gábor, Lovas Cecília



Octogon Deco Magazinunk a készlet erejéig az alábbi árusítóhelyeken kapható.



Kapcsolódó cikkek

2019/4-es lapszám

- 2019/4

Pasaréti társasház, Bauhaus lakóház és kőbányai lakóparki otthon is bekerült a Deco utolsó nyári lapszámába, amelyben már a hűvösebb időkre is gondolunk. Fókuszba került Paller Eszter, az őszinte, empatikus terek alkotója. A Bazárban közelebb hozzuk a Távol-Keletet és méltatjuk a székérzéket, az Újdonságok közül a mosdókra és a garázskapukra figyeltünk, gasztronómiáról Tabányi Gábort, a Corvin Gastropub konyhafőnökét kérdeztük. 

Így néz ki egy tűzoltósági épületből lett butikhotel
  • 2019-08-14 08:00
  • Deco

Így néz ki egy tűzoltósági épületből lett butikhotel

A fekete szobában úgy érzed magad, mintha a hetvenes évek funkzenével átitatott Amerikájába csöppentél volna.

Öt tipp arra, hogyan használjuk helyesen a hűtőnket
  • 2019-07-26 08:00
  • Deco

Öt tipp arra, hogyan használjuk helyesen a hűtőnket

Egy átlagos magyar fogyasztó például évente 33 kg olyan élelmiszert dob ki, amely megfelelő tárolással és tudatos tervezéssel megmenthető lenne.

Hirdetés