Belsőépítész: Mag Ildikó és Láng Imola.
A Tanti étterem 2013-ban Bruno and Bruno néven nyitott meg a Hegyvidék Központ főbejárata mellett, a földszínten. A tulajdonosok között volt maga a plázát építő Wing, Tálos Attila a Bortársaság tulajdonosa és Herczeg Zoltán, akihez a székesfehérvári 67 nevű étterem kötődik. A Bruno és Bruno azonban egy év után bezárt. A helyén 2014 augusztusban - a belsőépítészet minimális változtatása mellett - megnyitott a Tanti. A hely séfje a Bábel és a Baldaszti éttermekben komoly hírnevet szerzett Pesti István.
Az OCTOGON magazin 2014/1 -es számában természetszerűen még Bruno and Bruno mutattuk be az éttermet.
Barna és barna - a Bruno & Bruno Vendéglő a Hegyvidéki Bevásárlóközpontban.
Buda – még mindig Pest mögött kullogó – minőségi étteremkínálata „új ékkővel” gazdagodott. Aki járt már Székesfehérváron a 67 Étterem & Bistróban, az pontosan tudja, hogy milyen kulináris élményre számíthat a legifjabb családtagnál, Brunónál. Ám ez egy másik generáció! – tesz helyre rögtön mindenkit a design, a Bruno friss, kozmopolita kortárs-magyar vendéglő.
A nemrégiben nyílt bevásárlóközpont Apor Vilmos térre néző földszinti éttermének hatalmas üvegfelületei, valamint az előtte kialakított terasz már kívülről hívogatják az arra sétálókat (bár a Bruno valódi bejáratát az épületen belül találjuk). Egységes térélmény tárul elénk – kintről és bentről egyaránt. Tiszta térkezelés és a természetes anyagok uralják az enteriőrt. A név kötelez: a barna szinte minden árnyalata megtalálható. A finom megoldásokkal, Mag Ildi és Láng Imola tervei szerint létrejött fiatalos tér méltóságteljes nyugalmat áraszt, csak néhány tarka bútordarab színfoltja töri meg ezt melegbarna, mégis világos összhatást. Nappal elegáns részletmegoldásokra bukkanhatunk, a világítótestek esti fényei pedig megadják a csúcsgasztronómiához dukáló csillogást is.
szöveg:Kaplár F. Krisztina
Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.