Eredetiség, kreativitás, érthetőség, átláthatóság, a kivitelezés minősége, a pályázati munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja – a verseny főbb szempontjai.

Eredetiség, kreativitás, érthetőség, átláthatóság, a kivitelezés minősége, a pályázati munka esztétikai és funkcionális minőségének összhangja – ezek versenyünk főbb szempontjai, amelyek alapján meghirdetjük idei GastroDesign versenyünket, amelyen hazai szállodák, éttermek, kávéházak, bárok, bisztrók, sörözők, csárdák valamint szállodák kisebb-nagyobb vendéglátóegységei vehetnek részt.

A verseny célja, hogy felhívja a figyelmet az éttermi és a szállodai vendéglátás arculatának, megjelenésének fontosságára, a vendéglátó ipari kommunikációban alkalmazott vizuális, design és belsőépítészeti elemek minőségének kiemelt szerepére, és arra, hogy a vendégoldal területéről mennyire fontos és meghatározó az adott vendéglátóegység megjelenése.

Amiben idén más lesz ez a verseny, mint a korábban rendezettek: annyira sikeressé vált ez a programunk - amelyet a kezdetek óta, azaz négy éve a Turizmus Trend és Vendég & Hotel szaklap égisze alatt hirdetünk meg -, hogy híre ment külföldre, ezért a világon ismert és elismert, nemzetközi szakértőket hívhattunk idén a zsűri tagjai közé, akik a hazai szakmédia képviselőivel közösen bírálják majd el a beérkezett pályamunkákat. A pályázati időt meghosszabbítottuk, most kereken két hónap áll rendelkezésre a pályázóknak, hogy összeállítsák és beadhassák pályamunkáikat.

És idén először a Terv-Concept kategória indításával lehetőséget adunk fiatal, pályakezdő tervezőknek, belső építészeknek, designereknek, hogy bemutatkozzanak munkáikkal a nemzetközi és hazai zsűrinek, megismerjék a nevüket, első munkáikat, stílusukat.

Tavaly különben annyira jól sikerült az őszi díjátadó rendezvényünk, hogy idén sem adjuk alább: exkluzív körülmények közt rendezzük a gálavacsorával, zenés-táncos programmal egybekötött díjátadót.

Tavaly különben annyira jól sikerült az őszi díjátadó rendezvényünk, hogy idén sem adjuk alább: exkluzív körülmények közt rendezzük a gálavacsorával, zenés-táncos programmal egybekötött díjátadót.

Két főkategóriában várjuk a nevezéseket: Gastro és Szálloda témában. Ezeken belül alkategóriákat jelöltünk ki a belsőépítészet és a design területén. Részletes információ és versenykiírás a gastrodesignaward.hu honlapon.

A zsűri:
 A zsűri elnöke:
- Varró Zoltán designer, belsőépítész, VarroDesign

A zsűri tagjai:
•    Adele Gutman, USA, New York, Library Hotel Collection, Vice President
•    Monica Ortiz, Mexikó, Rosewood Mayakoba Resort, Director
•    David Mulin, Franciaország, St. Reggis Hotel Punta Mita, F ß B Director
•    Katusák Péter, Dubaj, W Hotel Dubai, General Manager
•    Martinkó József, Octogon építészeti magazin, vezető szerkesztő
•    Pásztor Erika Katalina, epiteszforum.hu, főszerkesztő
•    Bakody Katalin, magyarországi JAB Csoport, igazgató
•    Ács Erzsébet, Lakberendezők Országos Szövetsége, elnök
•    Krémer Julianna, PPH Média, művészeti vezető
•    Szigeti Péter, PPH Media, tartalomfejlesztési vezető
•    Vágó Ágnes, Vendég & Hotel, felelős szerkesztő

forrás: sajtóközlemény




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Early bird a Design Héten

Early bird a Design Héten

Idén már szeptemberben nyitnak a stúdiók!

Építészet 2020: A tatai Platán Udvarház spája

Építészet 2020: A tatai Platán Udvarház spája

Tetőtől talpig megújult a tatai Platán Udvarház, ami egy új, Pesti István séf irányításával működő fine dining étteremmel és egy nagyon látványos kültéri spával is bővült. 

Kortárs tájépítészet a tatai várárokban

Kortárs tájépítészet a tatai várárokban

Varró Zoltán tájelemei több dimenzióban láttatják a várfal ódon köveit.

Hirdetés