BEST OF OCTOGON online 2023 | INOTA Fesztivál, INDUST-REUSE

Egy erőmű kulturális revitalizálása

BEST OF OCTOGON online 2023 | Építészek új utakon, Glázer Attila

Alaprajz, újratervezés, kivitelezés – Glázer Attila alkotói útja a tájépítészettől a „multiartist” létig.

BEST OF OCTOGON online 2023 | Hungarian Objects

Ha szereted a régi lakberendezési magazinokat, ezt az Insta-oldalt imádni fogod!

BEST OF OCTOGON online 2023 | Pac-Man a raktárban

Kísérletek a digitális designtermékek archiválására

Magyar filmes siker Eindhovenben

Dokumentumfilm 48 óra alatt

Megújult a Magyar Tudományos Akadémia arculata

Új ruhában a 200 éves születésnap előtt

Műtárgy-kalauz stopposoknak XXII.

Mátrai Erik Rotational Ellipsoid című installációja 

4+1 ajándéktipp az építészet és a design jegyében – 3. rész

Kulturális élmény, kortárs művészeti színező, színváltó palack, kézműves sörök. Adventi ajándéktippek az OCTOGON online szerkesztősége ajánlásával

Több változat, lassítva

Beszélgetés Neszmélyi Réka és Szmolka Zoltán tervezőgrafikusokkal

2023 fénypontjai a BE LIGHT-nál! (X)

Best of BE LIGHT! 

A mindennapos testmozgás rutinját hozza el az IKEA

Jön a DAJLIEN kollekció

Egy üvegművész vallomásai négy tételben

A művészet felemel

Épületvetítések és fényinstallációk világszínvonalon | Limelight

A decemberi Fény tematikánk kapcsán osztjuk meg újra a Limelight társalapítójával és producerével készült korábbi interjúnkat

Boszorkányok, óvakodjatok!

Székátiratok Luca Napra

Fény és üveg

Borbás Dorka Ferenczy-díjas üvegművész munkáiban

Új stratégiai eszköz (nem csak) kreatívoknak

Az eddigi legkomplexebb magyar nyelvű branding tananyag

4+1 ajándéktipp az építészet és a design jegyében – 2. rész

Könyv, kártya, ceruza – karácsony 20. századi módon. Adventi ajándéktippek az OCTOGON online szerkesztősége ajánlásával

Rénes Györgyről és az ezerarcú üvegről, dióhéjban

Kis magyar lámpatörténet

Az ellentétek harmóniája

ZOÓB KATI retrospektív kiállítása

  • 2023-12-11 11:00
  • Deco

Flow-élmény és friss design az öbölben | megnyitott a Zazie Bistro & Bar

„Egy étterem akkor jó, ha a vendég bárhol leül egy székre, úgy érzi, hogy az övé a legjobb hely.”

Hirdetés