A Mindspace nonprofit csapat idén harmadszorra indítja útjára a 100 szóban Budapest pályázatot.
Évadzáró Pecha Kucha Night Budapest a Duna-parton szombaton.
Megnyílt Jamie Oliver első étterme a régióban, elsőként Budapesten, a Budai Várban.
A GLL Real Estate Partners bemutatja prémium belvárosi irodaházának új design terveit.
A tudatos fogyasztókat megcélzó termékekkel várja régi és új vásárlóit legújabb üzlettípusában a Fornetti. (x)
Magyarország történelmet írt, Széll Tamás és csapata nyerte a Bocuse d’Or budapesti döntőjét.
Családban marad.
Budán vagyunk, méghozzá azon a részen ahol a táj a leginkább megőrizte azt a kissé zord, északias, természet közeli jellegét.
Itt a második Balatoni Gasztrotérkép.
A MENÜ folytatásában világgá mentek.
A World Boutique Hotel Awards-on Európa Legjobb Wellness Spa-ja kategóriában lett első helyezett.
Amolyan szigetfélének hat ez a néhány utca Rákosfalván, ihletett hely ez, távol budai eleganciától, pesti polgárlakástól. Jó nyersanyag.
Cavalli bútorok, egy Masiero óriáscsillár a Hild József tervezte klasszicista épület fekete-fehérjében, Tom Dixon lámpák és kortárs magyar képzőművészek.
Újabb állomásához ért Budapest egyik legszebb műemléképületének, a Gresham-palotának a története.
A Pura Vida Dine étterem Tapolcán valódi mediterrán hely - a giccshatáron innen.
A Weiner Judit tervezte lakásban az egyszerű berendezést az élénk színek teszik különlegessé.
Kifinomult grafikai, tipográfiai részletek ragadják meg a szemlélődő vendég tekintetét Kiss Miklós tervei alapján készült étteremben.
Laki Eszter - Mihály Kamilla - Glódi Balázs, MENÜ, Magánkiadás, 323 old., 2014.