A macaronok Picassójától tanult cukrász új üzletét a Delta Light Metronome lámpái világítják be.

Néhány évvel ezelőtt a Gault&Millau a legjobb belga cukrásznak választotta Joost Arijs-t. A designsütiket és desszerteket készítő Joost és a párja Gent után Antwerpenben is üzletet nyitott, ami legalább annyira trendi, mint magunk a termékek.

A fiatal cukrász annak idején a macaronok Picassójaként számon tartott Pierre Hermé konyhájában dolgozott, majd saját praxisba kezdett.

2012-ben a legjobb belga cukrásznak választotta Gault&Millau, ami tekintve, hogy Belgiumban, a csokoládék és desszertek hazájában járunk, igen nagy kitüntetés. 

A pár a csokoládék és színes macaronok számára új szentélyt nyitott, ezúttal Antwerpenben. Az üzlet kicsi, ám annál designosabb. A minimál shop világítását süllyesztett lámpatestek, és két darab függesztett Delta Light – Metronome lámpa biztosítja – igazi eye-catcher.

További világítástechnikai termékekért és hírekért böngészd a Be Light! oldalát! 




Ha tetszett a cikk, és szeretnél előfizetni magazinunkra, itt teheted meg.

Kapcsolódó cikkek

Elegáns díszvilágítást kapott a történelmi szálloda 

Elegáns díszvilágítást kapott a történelmi szálloda 

Aurea Ana Palace Hotel az Akadémia utcában. Light by BE LIGHT!  

Formabontó asztali lámpák

Formabontó asztali lámpák

Asztali lámpák a Be Light!-tól.

Világítás és akusztika egyesülése

Világítás és akusztika egyesülése

Designlámpa guide, best of május a Be Light!-tól.

Hirdetés